WWW.AHMETTURKAN.COM.TR

ZAMAN HER ŞEYİ ANLATIR

  • Yazıtipi boyutunu arttır
  • Varsayılan yazıtipi boyutu
  • Yazıtipi boyutunu azaltır
Anasayfa HABERLER HAZIRLADIĞIM HABERLERİM CEMAL TÜRKAN USTA HAYATA TUTUNAMADI

CEMAL TÜRKAN USTA HAYATA TUTUNAMADI

e-Posta Yazdır PDF

25 Aralık’ta geçirdiği kaza sonrası İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde yoğun bakımda tutulan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Aşçılık Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Ünlü Aşçı Cemal Türkan hayatını kaybetti.

25 Aralık’ta geçirdiği kaza sonrası İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde yoğun bakımda tutulan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Aşçılık Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Ünlü Aşçı Cemal Türkan hayatını kaybetti. Türkan’ın cenazesi 02 Şubat Perşembe günü Kuzerendağlı  köyü camiisinde ikindi namazınından sonra kılınacak cenaze namazı sonası toprağa verilecek.


Cemal Türkan kısa süre öncesine kadar Abant İzzet Baysal Üniversitesi Aşçılık Meslek Yüksek Okulu’nda öğretim görevlisi olarak derslere giriyordu. Türkan’ın pratik ve teorik yöntemlerle hazırladığı yemek kitapları, Türkiye’de ilk kez Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ders kitapları olarak onay almıştı. Cemal Türkan, son birkaç yıldan bu yana Show TV’de Derya Baykal’ın konuğu olarak her hafta televizyonda yemek pişirme sunumları da yapıyordu.

Koroğlu Haber


Son Güncelleme: Cuma, 29 Mart 2024 10:17  

İstatistikler

OS : Linux c
PHP : 5.3.29
MySQL : 5.7.43
Zaman : 10:17
Ön bellekleme : Etkisizleştirildi
GZIP : Etkisizleştirildi
Üyeler : 3475
İçerik : 644
Web Bağlantıları : 8
İçerik Tıklama Görünümü : 1738493

Sıcak Haberler

 

İleri gelenlerden ol…!

 

İleri gidenlerden olma…!