WWW.AHMETTURKAN.COM.TR

ZAMAN HER ŞEYİ ANLATIR

  • Yazıtipi boyutunu arttır
  • Varsayılan yazıtipi boyutu
  • Yazıtipi boyutunu azaltır
Anasayfa HABERLER SON HABERLER ASDER ZİYARETİ

ASDER ZİYARETİ

e-Posta Yazdır PDF

29-30 Kasım 2014 (Cts-Pz) tarihlerinde planlanan; Düzce-Bolu-Zonguldak(Kdz.Ereğli) ziyaretlerimiz, ilk güne programlanan tüm ziyaret ve sunumlar gerçekleştirilmiştir.Kısa detaylar şöyledir:

* Sabah erken çıkılan yolculukta, 90:00 da Düzce'ye ulaşılmış, İl temsilcimiz Sn.Resul Küçük ile Mehmet Bektaş, Güray Kıran ve Hasan Demirtaş beylerin karşıladıkları programiçin  planlanan mekanda buluşulmuştur.
* Saat 10.00 da başlayan kahvaltılı program aynı ortamda mevcut tesis imkanlarıyla "Küresel Saldırının Hedefindeki İslam dünyası" konulu Adnan Paşamızın müthiş vukufiyetle hazırlanmış olan seminerinin biraz kısaltılmış özeti, Sn.M.HMOğulları beyin takdim ve anlatımıyla nezih davetlilere sunulmuştur.
* Sunum öncesi ev sahibi temsilci arkadaşımızın selamlama ve teşekkür girişini müteakip, Sn.Necmettin Keleş beyin ASDER ve ASSAM kısa tanıtım konuşmaları, davetlilere ön bilgilendirme ve programın ehemmiyetine dair gerekli açıklamaların yapıldığı güzel bir takdim olmuştur.
* Sunumun dikkatle ve ilgiyle takip edilmiş olması, halisane niyetlerle çıkılan yolculuğun ve ümmetin ihtiyacı olan "ittihad-ı İslam" hakkında yitik mefkuresini hatırlatma ve idrak işlevi gördüğünden hiç şüphe edilemeyeceği tüm davetli, misafir ve organize edici evsahibi arkadaşlarımızca dile getirilmiştir.
* Bolu'ya intikal ile saat 15:30 da aynı takdim ve sunum, İl temsilcimiz Sn.Ahmet Türkan beyin organize ettiği (birkaç STK'nın ortak kullanımı olan dernek-dershane-ofis) binasında gayet nezih bir ortamda icra edilmiştir.
* Bolu'daki katılımcı STK temsilcilerinin de aynı hüsn-ü kabul ve memnuniyetleriyle yapılan istişarelerden, programımızın ne kadar müspet neticeler doğurduğuna şahit olunmuştur.
* Son programımızın yapılacağı Karadeniz Ereğli'de ise saat 19:00 da, Sn.M.Yüksel Güneş beyin organizasyonu başlamış ve en büyük katılımcı grupla günün son sunumu aynı şekilde icra edilmiştir.
* Bazı dinleyicilerin soru ve görüşlerini paylaştığı programımız planlanan sürenin iki katı kadar bir zamanda, çok samimi ve verimli bir şekilde geçmiştir.
Tüm temsilcilerimize, ziyaret ekibimize ve katılımcı davetlilere dualar eder, böyle programların imkan dahilinde sürdürülmesinde; en başta Asder-Assam üye ve temsilcilerimizin motivasyonuna, bölge insanlarının ulvi bir hedef olan İslam Birliğinin, asker gözü ve diliyle nasıl ete-kemiğe büründürülecek şekilde gerçekleştirilebileceğinin ifade edildiği fikir ve projelerin, daha fazla ülke insanımıza iletilebilmesi anlamı taşıdığı bir kez daha ANLAŞILMIŞTIR....
Selam ve dualarımla arzederim...
Osman KAÇMAZ
ASDER Gn.SkR.Yrd.
 

İstatistikler

OS : Linux c
PHP : 5.3.29
MySQL : 5.7.43
Zaman : 10:05
Ön bellekleme : Etkisizleştirildi
GZIP : Etkisizleştirildi
Üyeler : 3475
İçerik : 644
Web Bağlantıları : 8
İçerik Tıklama Görünümü : 1736404

Sıcak Haberler

 

“Tilkiler vaaz vermeye başladı mı,

Gözünüz tavuklarda olsun.”