WWW.AHMETTURKAN.COM.TR

ZAMAN HER ŞEYİ ANLATIR

  • Yazıtipi boyutunu arttır
  • Varsayılan yazıtipi boyutu
  • Yazıtipi boyutunu azaltır
Anasayfa KİTAPLARIM KİTAPLARIM ANNELERDEN KIZLARINA NASİHATLER

ANNELERDEN KIZLARINA NASİHATLER

e-Posta Yazdır PDF

Anasına bak kızını al, kenarına bak bezinin al derler atalar. Ailede kızlar annelerini, oğullar babalarını taklit ederler. Çünkü bu fıtratları gereğidir. Kız çocukları daha oyun oynamaya başladıklarında bebekler ile oynama eğilimdedirler. Kız bebek oyuncakları da kız bebekler ya da kız kıyafetti ile süslenmiş bebek örnekleridir. Fıtratları gereği annelik duyguları ile bezeli olup oyunlarında bu ögeler ağırlıktadır. Erkek çocukları gibi sert oyunlardan hoşlanmazlar. Giyim ve kuşamlarında annelerine ya da var ise ablalarına özenirler. Konuşma tavırlarında anne ve ablalarını var ise ailede diğer kadın ya da kızları örnek alırlar.

Zamanımızda bu işler biraz karışık. Erkek giyimine özenen kızlar, kız giyimine özenen erkekleri görmek için uzaklara gitmeye gerek yok. Özellikle bebe ve genç kuşak giyimi üreten ya da satan mağazaların unisex (kız -  erkek giyebilir) olarak üretilen ve satılan pek çok ürün vitrinleri süslemektedir.

Ardında yatan tehlikeler göz ardı edilmekte insanlarımız renklerine ve tarzlarına aldanarak oğullarını kızlar gibi, kızlarını erkekler gibi giyindirmekten herhangi bir çekince duymamaktadırlar. Gelinen noktada sokakta yürürken gördüğünüz bazen kız mı erkek mi ayırt etmekte zorlandığınız bireyler çarşıda pazarda karşınıza çıkar. Bir de buna cinsel kimlik eğilimi adı altında hain saldırıları da eklerseniz sapkın tavır ve yaklaşımlarla karşı karşıya kalmak işten değildir.

Bugün başımızdan ciddi çatışmalar sonucu atabildiğimiz İstanbul Sözleşmesi ve benzeri kurum ve kavramlar başımıza dert açmaktan geri durmazlar. Aile ve sosyal yapımızı yerle bir etmekten çekinmeyen LGBT tarzı sapkın yaklaşımlar içimizde gelişir ve kendine yer bulur. Yaptıkları şeneatleri onur yürüyüşü adı altında kabule zorlamaktan çekinmezler. Bu çalışmamız geleceğimiz olan evlatlarımızı Kur’an ve sünnet ışığı altında, evlatları üzerine titreyen duyarlı annelerin nasihatlerine ayırdık.

Anneler kızlarını anarken:

Elimi tutan en güzel el

Bana bakan en güzel gözsün

Yanağımda imzandır öpücüklerin

Sen en güzel fotoğrafım

Sen en güzel kitabım

Sen en güzel iki hecem Sevgim, neşeme, gülüm KIZIM… derler…

 

Öyle ise bu kadar değer verdiğimiz kız çocuklarımızı en güzel şekilde Kur’an ahlakı ve Nebevi terbiye ile bezeyip süsleyelim. Geleceğimiz aydın, gönlümüz huzurlu olsun… devamını aşağıdaki linklerden okuyabilirsiniz...

 

E-KİTAP LİNKİ

 

https://www.academia.edu/50906945/ANNELERDEN_KIZLARINA_NAS%C4%B0HATLER

Bu linkten e-kitabımızı PDF olarak indirebilirsiniz.

 

https://pubhtml5.com/pojiy/wyhr/

Bu linkten ise e-kitap formatında okuyabilir, isterseniz PDF olarak indirebilirsiniz.

Son Güncelleme: Pazar, 05 Mayıs 2024 05:11  

İstatistikler

OS : Linux c
PHP : 5.3.29
MySQL : 5.7.43
Zaman : 05:11
Ön bellekleme : Etkisizleştirildi
GZIP : Etkisizleştirildi
Üyeler : 3475
İçerik : 645
Web Bağlantıları : 8
İçerik Tıklama Görünümü : 1750359

Sıcak Haberler

 

“Tilkiler vaaz vermeye başladı mı,

Gözünüz tavuklarda olsun.”